Pertrinta daržovių sriuba su skrebučiais

4 porcijos

2 svogūnai

200 g. bulvių

200 g. morkų

3 šaukštai sviesto

750 ml sultinio

250 ml grietinės

2 riekelės batono

druskos, baltųjų pipirų, kario

Paruošimas

  1. Svogūnus, bulves, morkas nuplauti, nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Daržoves apkepinti su 2 šaukštais sviesto, po to išvirti sultinyje.
  2. Sriubą nukošti, o daržoves sugrūsti ar sutrinti blenderiu. Į daržovių tyrę įpilti truputį sultinio (kad būtų kremo tirštumo). Tyrę sukrėsti į sultinį, išmaišyti ir pašildyti.
  3. Į sriubą įdėti grietinę, paskaninti druska, pipirais ir kariu.
  4. Batoną supjaustyti kubeliais ir apkepinti su šaukštu sviesto. Skrebučius suberti į sriubą.

Ruošimo laikas: 30 minučių

Virti: 10 minučių. 

 

Total
0
Dalinasi
Related Posts