Vyno gėrimas

4 porcijos

1 litras baltojo vyno

1 litras putojančio vyno

1 citrina

ledo kubeliai

Paruošimas

  1. Prieš ruošiant gėrimą, vyną reikėtų bent 12 valandų palaikyti šaldytuve.
  2. Citriną kruopščiai nuplauti šepetėliu bei karštu vandeniu. Nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
  3. Žievelę nulupti taip, kad išeitų viena labai plona ir ilga juostelė.
  4. Citrinos žievelę įdėti į stiklinį indą ir užpilti atšaldytu baltuoju vynu. Uždengti ir palaikyti 20 minučių, kad vynas įgautų citrinos skonio. Prieš patiekiant įpilti putojančio vyno ir įdėti ledo gabaliukų.

 

Skanaus

Total
2
Dalinasi
Susijusios publikacijos
Skaityti daugiau

Silkės suktinukai lavaše!

Reikės: lavašo; silkės filė; lydyto tepamojo sūrelio (gali būti su raugintais agurkais, česnakais, pievagrybiais); smulkintų krapų. Lavašą sutepti…